Programare RAR

Orice programare RAR se face cel mai bine telefonic. Pentru Programari RAR la mai multe masini nu se poate folosii varianta online de programare. Numarul de telefon la care se fac toate programarile pentru Bucuresti si Ilfov este:
0219672 numar cu tarif normal Telekom

Programarea poate sa dureze destul de mult, nu se face de pe o zi pe alta ci chiar la 15 sau 20 de zile de la telefon. Asta datorita faptului ca sunt foarte multe solicitari.
Chiar si RAR-ul in sine dureaza cam 30-40 miunute in functie de masina, dar pana intri pe rampa iarasi poti sa stai la o coada de cateva ore.
Sigur ca sunt si sutuatii cand nu este atat de aglomerat si totul poate sa decurga mult mai repede de la programare la finalizarea actelor insa am vrut sa va spunem la ce sa va astepati.

Cerere activitate R.A.R ce trebuie despusa in momentul in care va prezentati la RAR cu autovehiculul dvs.

Diagnoza Auto

In momentul in care sunati la RAR va rugam sa aveti la indemana actul de identitate al persoanei care va reprezenta masina si cartea masinii.
Foarte important:

Selectaţi cu atenţie activitatea dorită şi categoria vehiculului, în funcţie de masa maximă autorizată a acestuia.
În cazul în care încadrarea programării şi detaliile prin care putem identifica vehiculul programat înscrise pe bilet, nu sunt corecte şi complete, ne rezervăm dreptul de a refuza efectuarea prestaţiei pentru care vă prezentaţi.
Avantajul unei programări telefonice constă în a vă oferi posibilitatea de a alege cel mai rapid loc, în funcţie de disponibilitate, la judeţele limitrofe. Acest lucru vă va ajuta, deoarece odată validată programarea, anularea ei se poate face numai în condiţiile în care reprogramarea va fi la o dată ulterioară celei iniţiale, indiferent de reprezentanţă.
Acte necesare:

  1. Act de identitate solicitant;
  2. Cerere activitate R.A.R. cererea se va completa olograf de către solicitant pe propria sa răspundere, va fi semnată în prezenţa angajatului R.A.R. care efectuează prestaţia. (vezi mai sus cererea)
  3. Documentul de înmatriculare în UE. (Briful Mare) in cazul masinilor aduse din strainatate
  4. Cartea masinii si talonul in cazul masinilor deja inmatriculate in Romania